Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Organisaties

Zoek in resultaten
Filter resultaten

Tante Kaat Kinderopvang

Kleinschalig kinderdagverblijf dat dagopvang biedt aan kinderen van 0 tot 4 jaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Contact
Hovenierstraat 91
7419CC Deventer

Servicepunt de Bibliotheek De Hoven / 't Hovenhuus

Bibliotheekmaterialen dichtbij huis halen en terugbrengen, dat kan in ’t Hovenhuus van Wijk- en Speeltuinvereniging De Hoven. Hier is een servicepunt van de Bibliotheek Deventer gevestigd. Bent u lid van de Bibliotheek Deventer? Dan kunt...

Contact
Leliestraat 27
7419CT Deventer

Wijk- en Speeltuinvereniging de Hoven - 't Hovenhuus

WSV de Hoven, de wijk- en speeltuinvereniging van de Worp. Met midden in de wijk als bruisend hart \'t Hovenhuus, de gezelligste huiskamer van de Worp!

Contact
Leliestraat 27
7419CT Deventer

Reyenga Tandartsenpraktijk

Praktijk voor Parodontologie en implantologie. Deze praktijk onderscheidt zich van andere praktijken door: - 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar, of u wordt teruggebeld, geen antwoordapparaat. - Geen kostenverhogende protocollen. - Geen...

Contact
Vonderstraat 1
7419BK Deventer

Doulacentrum Deventer

Doulacentrum Deventer is hét Centrum voor zwangerschaps- en geboortebegeleiding waar toekomstige moeders en vaders de aandacht en liefde krijgen die zij verdienen. Wij luisteren zonder oordeel en bieden zorg op maat.

Contact
Leliestraat 12
7419CV Deventer

Sam&max Kinderopvang

Sam&ko biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en gastouderopvang in heel Deventer.

Contact
Hovenierstraat 91
7419CC Deventer

Camping De Worp

Het idee van de Stadscamping is simpel: we gaan voor vrij, vrolijk en vertrouwd. \"Een leuke camping maak je samen\". Ook jij hebt vast eigen ideeën over een toffe plek. Voorkom teleurstellingen en kijk of jij en De Stadscamping een...

Contact
Worp 12
7419AD Deventer
Contact
Langestraat 1
7419AP Deventer

Yoga centrum de Worp - yoga-oase de worp

yogalessen individueel en in groepen

Contact
Worp 109b
7419AD Deventer

Mondhygiëne Praktijk Deventer

De mondhygiënist is een medewerker in de tandheelkunde die tanden en kiezen controleert en reinigt om gaatjes en ontsteking van het tandvlees te voorkomen. Mondhygiëne Praktijk Deventer is een praktijk met 6 mondhygiënisten.

Contact
Spaarpotstraat 12a
7419AZ Deventer
Vergelijk hulpaanbod