Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Heeft u een vraag over zorg of ondersteuning?

Dan kunt u contact opnemen met:

  • Gemeente Deventer

Het algemene telefoonnummer is 14 0570 (geen kengetal). Voor meer contactgegevens, zie de website van de gemeente Deventer

  • Team Toegang Wmo

U kunt het Team Toegang WmO bereiken via één centraal telefoonnummer: 0570-695399 of één centraal emailadres: toegangwmo@deventer.nl

Ook kunt u langskomen op een spreekuur in de wijk of het dorp waar u woont. Voor alle gegevens zie de website.

Wilt u uw organisatie vermelden op deze website?

Wilt u uw organisatie en diensten vermelden op deze website? Ga dan naar het aanmeldformulier van de sociale kaart. Na invullen van deze eerste gegevens, neemt de beheerder van de database (Elkander) telefonisch contact met u op om uw aanmelding te bespreken. Via Elkander ontvangt u inloggegevens waarmee u uw vermelding verder compleet kunt maken en actueel kunt houden.

Heeft u een vraag of opmerking over de DeventerWijzer?

DeventerWijzer is nog in ontwikkeling. Heeft u een vraag of opmerking over DeventerWijzer of wilt u een bijdrage doen aan de website, vul dan het contactformulier in. De Bibliotheek Deventer beheert deze website en helpt u dan verder.

Vergelijk hulpaanbod