Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Lojal biedt beschermd (WLZ/WMO/JW) en beschut wonen plekken, dagbesteding, begeleid paardrijden, Houvast trajecten en ambulante begeleiding in de Achterhoek en omgeving. De organisatie blijft sterk in ontwikkeling en probeert steeds nieuwe hulpvormen te organiseren. Lojal richt zich voornamelijk op jongeren en jongvolwassenen, maar ook voor anderen staat de deur open. Het gaat hier om een kwetsbare doelgroep, mensen die in de problemen zijn, of dreigen te komen. De begeleiding is gericht op de doelgroep die moeite heeft om de weg te vinden in de maatschappij. Dit kan op allerlei leefgebieden het geval zijn, bijvoorbeeld zelfstandig praktische zaken organiseren in het dagelijks leven. In overleg met de jongere/jong volwassene wordt gezocht naar de best passende begeleiding. De trajecten zijn individueel en worden op maat gemaakt.

Door te werken vanuit een contextuele benadering en het respect voor het mogen zijn wordt er gezocht naar de motivatie en de krachten om te kunnen veranderen en te ontwikkelen. Dit wordt actief gedaan samen met het netwerk van de jongere/jong volwassene en andere zorgprofessionals. Samenwerken in de kring is het uitgangspunt van Lojal.

Onze woonlocaties:

Trainingshuis Zelhem

Beschut Hengelo (Gelderland)

Structuurhuis Doetinchem

Kamertraining / beschut wonen Doetinchem

Zorghuis Winterswijk

Woon- trainingsgroep Zutphen

Kleinschalige woongroep Lichtenvoorde

Gezinshuis Laren

Contactinformatie

Centraal Kantoor 06-23 79 95 34 (Centraal nummer Lojal) 0314-74 50 95Brinkweg 547021BW Zelhem www.lojal.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Postadres
Postbus 2457000AE Doetinchem

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Hulpaanbod

Ambulante woonbegeleiding

Wat vroeger Individuele begeleiding heette en nu ondersteuning genoemd wordt in verschillende categorieën.

Contract met de gemeente

Individuele begeleiding

Begeleiding komt bij mensen op bezoek en afhankelijk van gezamenlijk opgesteld begeleidingsplan worden afspraken gemaakt.

Contract met de gemeente

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod