Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Duofietsen in Deventer bundelt informatie over het bestaan en het gebruik van duofietsen in de gemeente Deventer. Duofietsen zijn in veel zorginstellingen aanwezig en te gebruiken door de bewoners van deze instellingen. De Taakgroep Duofietsen (WijDeventer) streeft ernaar dat zoveel mogelijk duofietsen ook door wijkbewoners gebruikt kunnen worden. 

Contactinformatie

 www.duofietsendeventer.nlLaatste controle: juni 2021

Hulpaanbod

Dorpsduofiets Bathmen

Duofiets van en voor alle inwoners van Bathmen. 

Dorpsduofiets Diepenveen

Duofiets (2021) die door alle inwoners van Diepenveen gebruikt kan worden. Er zijn zo nodig goed opgeleide 'chauffeurs' aanwezig. 

Duofiets 't Lantaarntje

Duofiets die door de cliënten van 't Lantaarntje én door wijkbewoners gebruikt kan worden. 

Duofiets Bloemendal

Duofiets die door bewoners van Woonzorgcentrum de Bloemendal én door wijkbewoners gebruikt kan worden. De besturende vrijwilliger moet hiervoor een instructie hebben gevolgd en een overeenkomst invullen.

Duofiets Dijkhuis Bathmen

Duofiets van Dijkhuis Bathmen. 

Duofiets Groote & Voorster

Duofiets die door bewoners van Groote & Voorster én door wijkbewoners gebruikt kan worden. De besturende vrijwilliger moet hiervoor een instructie hebben gevolgd en een overeenkomst invullen.

Duofiets Humanitas

Duofiets die door bewoners van Humanitas én door wijkbewoners gebruikt kan worden.

Duofiets JP van den Bent

Duofiets die door bewoners van de woonvorm van JP van den Bent én door wijkbewoners gebruikt kan worden. .

Duofiets Lettele

Duofiets die door inwoners van Lettele gebruikt kan worden. Heeft u geen bestuurder of bijrijder? Neem dan contact op met het Vrijwilligersknooppunt Lettele voor een vrijwilliger.

Duofiets Noorderbrug

Duofiets die door bewoners van Woonvorm de Noorderbrug én door wijkbewoners gebruikt kan worden. Deze duofiets heeft geen elektrische trapondersteuning.

Duofiets PW Janssen

Duofiets die door bewoners van PW Janssen én door wijkbewoners gebruikt kan worden. De besturende vrijwilliger moet hiervoor een instructie hebben gevolgd en een overeenkomst invullen.

Duofiets Spikvoorde

Duofiets die door bewoners van Woonzorgcentrum Spikvoorde én door wijkbewoners gebruikt kan worden. De besturende vrijwilliger moet hiervoor een instructie hebben gevolgd en een overeenkomst invullen.

Duofiets St Jurriën

Duofiets die door bewoners van St Jurriën én door wijkbewoners gebruikt kan worden. De besturende vrijwilliger moet hiervoor een instructie hebben gevolgd en een overeenkomst invullen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Samenwerkingsverband
Vergelijk hulpaanbod