Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Op de tweede etage van woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, bevindt zich de revalidatie afdeling. Deze afdeling is een van de grotere revalidatieklinieken in de regio. Door tientallen jaren ervaring in verpleging en verzorging is PW Janssen een specialist in revalidatie, vooral voor senioren en chronisch zieken. Hierbij ligt het accent op revalidatie bij aandoeningen van:

  • spieren, botten en gewrichten
  • het zenuwstelsel
  • hartfalen en COPD
  • chronische pijn

Er zijn 60 revalidatieplaatsen, verdeeld over één- en tweepersoonskamers. Het centrum beschikt over moderne behandelfaciliteiten. Het PW Janssen revalidatiecentrum fungeert ook als kenniscentrum voor geriatrische revalidatie in samenwerking met de VU Amsterdam.

Contactinformatie

Revalidatiecentrum 0570-69 82 98Hermelijn 27423EJ Deventer www.zorggroepsolis.nlLaatste controle: december 2020

Plan route

Postadres
Postbus 50147400GC Deventer

Contactpersoon

Hulpaanbod

Revalideren

Uw revalidatiebehandeling vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de specialist ouderengeneeskunde. Deze arts komt  bij u langs op de afdeling om uw vragen te bespreken en eventueel onderzoek te doen. Daarnaast krijgt u therapie en begeleiding van verschillende behandelaars, die u leren...

Revalidatie dagbehandeling

Door de fysiotherapeutische behandeling en het oefenen op de dagbehandeling, leert u vaardigheden in de praktijk toe te passen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Revalidatiecentrum
Vergelijk hulpaanbod