Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Voor rust, ruimte en regelmaat op de boerderij tussen de dieren voor jong en oud bent u bij ons op het juiste adres.

Contactinformatie

 06-18 64 86 27 06-19 22 23 17Kappeweg 3B8131PT Wijhe www.zorgboerderijkleincanada.nlLaatste controle: juli 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Openingstijden

Hulpaanbod

Dagbesteding

Sandra is de zorgboerin van Klein Canada. Ze woont naast haar ouders op de boerderij. Haar ouders helpen haar in het runnen van de zorgboerderij. Samen willen ze het mooie van de boerderij delen met jeugd, ouderen en mensen van alle leeftijden met een verstandelijke of lichamelijke beperking. En...

Individuele ondersteuning

Wij werken veel samen met de dieren en de paarden het zijn onze collega\'s. Sandra heeft ook de opleiding tot paardencoach gevolgd en de paarden coaching word nu ook veel ingezet voor problemen.

logeeropvang

De slaapkamers zitten nu boven in het woonhuis maar komen in de toekomst boven de gezamenlijke ruimte van de zorgboerderij.

Paardencoaching

Het paard spiegelt de mens en kan veel over jezelf vertellen zodat je goed na jezelf kan kijken en achter oorzaken van problemen komen. Het is een ervaring wat je mee moet maken.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorgboerderij
Vergelijk hulpaanbod