Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Het Bathmens Contactteam is een vrijwilligersorganisatie met enthousiaste vrijwilligers uit Bathmen die wat voor een ander willen doen. We richten ons met name op inwoners van Bathmen.
Mensen - jong of oud, alleenstaand of met een gezin - voor wie geen professionele hulp beschikbaar is, kunnen een beroep doen op deze vrijwilligers. Heeft u een helpende hand nodig? Om samen boodschappen te doen, autovervoer naar arts of ziekenhuis, samen een wandeling te maken of er op uit te gaan. Bent u op zoek naar een fietsmaatje, bij voorbeeld op de duofiets? Heeft u hulp nodig om uw administratie op orde te houden of bij het werken met de computer? Dan staan de vrijwilligers van het Bathmens ContactTeam voor u klaar!

Zelf vrijwilliger worden? Heeft u zelf geen hulp nodig maar wilt u iets doen voor een ander? Dan kunt u vrijwilligers worden bij het Bathmens ContactTeam. 

Contactinformatie

Cultuurhuus Braakhekke 06-83 06 83 88Schoolstraat 6A7437AE Bathmen www.bathmenscontactteam.nlLaatste controle: augustus 2020

Plan route

Postadres
Dorpsstraat 117437AJ Bathmen

Openingstijden

Hulpaanbod

Wandelen

Een vrijwilliger kan u begeleiden bij onderstaande activiteit.

Bezoek aan huis

U kunt via de telefoon of via de website www.bathmenscontactteam.nl of bij het Infopunt Bathmen een afspraak maken. Wij noteren dan uw vraag en uw gegevens. Alle aanvragen worden discreet in behandeling genomen. Daarna gaan wij kijken of wij uw vraag door kunnen verwijzen na een bestaande...

Maatjes

Een vrijwilliger van het Bathmens ContactTeam kan op verschillende manieren een maatje voor u zijn. Hij of zij kan bij u thuis komen of met u mee gaan tijdens een activiteit, zodat u niet alleen hoeft.

Mantelzorgondersteuning

Wanneer u een partner, ouder of kind heeft waar u voor moet zorgen en die u niet alleen kunt laten, dan is het mogelijk dat een vrijwilliger bij u komt, zodat u zelf in de gelegenheid bent om andere dingen te doen.

Hulp bij administratie

In overleg, afhankelijk van de vraag

Koppelen van (hulp) vragen aan mensen die wat voor een ander willen doen

U kunt via de telefoon of via de website www.bathmenscontactteam.nl of bij het Infopunt Bathmen een afspraak maken. Wij noteren dan uw vraag en uw gegevens. Alle aanvragen worden discreet in behandeling genomen. Daarna gaan wij kijken of wij uw vraag door kunnen verwijzen na een bestaande...

Boodschappen

U kunt via de telefoon of via de website www.bathmenscontactteam.nl of bij het Infopunt Bathmen een afspraak maken. Wij noteren dan uw vraag en uw gegevens. Alle aanvragen worden discreet in behandeling genomen. Dan zoeken wij in ons bestand naar een vrijwilliger, die u wil helpen. Onze...

Klussendienst

Voor een klein klusje in en om het huis kunt u een beroep doen op een vrijwilliger van het Bathmens ContactTeam.

Duofiets

In Bathmen is een duofiets beschikbaar. Op aanvraag kan hier gebruik van worden gemaakt.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Vrijwilligersorganisatie
Vergelijk hulpaanbod