Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Agenda

Zoek in resultaten
Filter resultaten

Meer filters
 
2JUL

Banenzwemmen Borgelerbad

Banenzwemmen is een ideale manier om aan de conditie te werken. Het is gezond voor het lichaam en werkt erg ontspannend. Het kan op heel veel verschillende tijden en momenten en er...

2JUL

Fietsles

Wilt u leren fietsen? Een vrijwilliger leert u fietsen. Fietsen zijn aanwezig. Deze activiteit is voor alle inwoners van Deventer.

2JUL

Nederlandse les NT2 A2 > B1 (middelb./hoog opgeleid,...

Cursus Nederlands voor mensen die Nederlands spreken en in het land van herkomst hoger opgeleid zijn (mbo (afgerond), vwo, hbo of universitair)

2JUL

Aquasport MBVO Borgelerbad

Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) Een halfuur gymnastiek in stadiep water. Eventueel met oefenmaterialen en ook op muziek. Doel: plezierig bewegen in het water, ontspannen en sociale...

2JUL

Logopedie NT2 A1 t/m B2 (alle opleidingsniveaus, vanaf...

Verbetering van de uitspraak van het Nederlands.

2JUL

Ludgerus Spelmiddag

Sjoelen of andere spelletjes doen.

2JUL

Bridgen Ludgerus

In de recreatiezaal een heerlijke middag kaarten.

2JUL

Nederlandse les NT2 A1 > A2 (laag & mid. opgeleid,...

Cursus Nederlands voor mensen die enigszins Nederlands spreken en in het land van herkomst minimaal 6 à 10 jaar onderwijs hebben gehad.

2JUL

Café Ludgerus

Een café om elkaar te ontmoeten, samen wat te drinken, spelletje spelen, krant lezen, etc.

2JUL

Vrouwenshantykoor Het Zeebanket

Voor ons gezellige koor zoeken wij nieuwe leden. wij oefenen elke donderdagavond van 19.30 - 21.30 uur in Woon- en Zorgcentrum Humanitas aan de Radboudlaan 1 in Deventer. 

 
Vergelijk hulpaanbod