Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Praktijk voor Psychosynthese en Mindfulness Diepenveen

Algemene informatie

Wil je graag:
meer betekenis geven aan je dagelijkse leven;
jezelf ontplooien en je mogelijkheden ontdekken;
je belemmeringen kunnen hanteren en omvormen in positieve daden;
stevigheid en zelfvertrouwen voelen bij jezelf in je werk en in relaties;
traumatische ervaringen een plek geven.
Individuele gesprekken en Mindfulness trainingen
Tijdens de gesprekken en trainingen die ik geef leer ik cliënten en deelnemers naar zichzelf te kijken vanuit hun hart in plaats vanuit hun hoofd. Want vanuit je hart kijk je met zachte kracht en liefdevolle aandacht naar alles wat je opmerkt bij jezelf.
Mindfulness betekent aandachtig en opmerkzaam zijn, zonder oordeel. Het is gebaseerd op boeddhistische meditatie- technieken in combinatie met ideeën uit de Westerse psychologie.
“Cliënten en deelnemers geven na de gesprekken en trainingen aan dat ze beter zicht hebben op wie ze zijn en wat hun mogelijkheden zijn. Ze kijken met meer optimisme en vertrouwen naar hun toekomst. Dat is wat dit werk voor mij zo bijzonder maakt.“
Psychosynthese gaat net een stap verder
Psychosynthese is een optimistische psychologie van het hart. Je eigen mogelijkheden komen aan het licht, waardoor je ontdekt wat jouw manier is om positief met je problemen om te gaan.
In de counselsessies worden heel diverse methoden gebruikt. Afhankelijk van wat bij je past, werk ik o.a. met Psychoanalyse, Gestalttherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Systemisch Werken en Voice dialoque.

Contactinformatie

 0570-59 23 53 06-31 21 48 37Schapenzandweg 127431PZ Diepenveen www.psychosynthese-diepenveen.nlLaatste controle: maart 2020

Plan route

Hulpaanbod

Individuele counseling

Hoe gaat individuele counseling in z’n werk? Na een kennismaking formuleren we jouw doelstellingen en maken een plan op. In de counselsessies verkennen we wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Je ontdekt verschillende kanten van jezelf, patronen die je hebt ontwikkeld en de waardevolle kwaliteiten die je bezit.

Psychische begeleiding door meditaite en creativiteit via mail.

Ik kan via de mail je begeleiden en verschillende suggesties en links sturen voor meditaties, schrijfopdrachten en andere creatieve technieken voor in een creatief dagboek.

Activiteiten

Mindfulness

Mindfulness voor kinderen, jongeren, jong volwassenen en ouders. Kinderen van 4-7 jaar of 8-12 jaar: Inhoud van de cursus: 8 dagdelen kinderyoga, ontspanningsspelletjes, aandachtoefeningen en creatief bezig zijn ( je maakt je eigen dagboek!) , binnen en buiten! Wat leer je:  Je leert jezelf...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching & Counseling Therapeuten
Vergelijk hulpaanbod