Algemene informatie

Beter Thuis Wonen is een thuiszorgorganisatie. Wij leveren alle vormen van thuiszorg in Drenthe, Overijssel, Groningen en Gelderland. 

We werken met kleine teams om de zorgvrager heen, daar is Beter Thuis Wonen Thuiszorg op ingericht. Deze teams vormen een krachtig netwerk, dat slagvaardig is, creatief denkt en het informele en formele netwerk actief inzet. Het team werkt vanuit 1 plan, 1 gezin, 1 regisseur. Medewerkers hebben een duidelijke visie op positieve gezondheid, en kijken altijd breder om de gezondheid te bevorderen. Ondanks dat we steeds groter worden, blijven we kleinschalig werken. Bovendien krijgen alle mensen in zorg een huisbezoek, en hebben zij een vast aanspreekpunt. Doordat we alle vormen van thuiszorg in huis hebben kunnen we snel schakelen, mochten we zien dat er andere vormen van zorg nodig zijn. We werken vanuit de wijk, dichtbij de mensen. We zijn te vinden in wijkcentra en bij huisartsenpraktijken en sluiten aan bij relevante lokale netwerken. Huisartsen, specialisten en wijkteams zijn belangrijke verwijzers, daarom hebben wij met hen goede contacten.

Contract met de gemeente

Contactinformatie

 0570-76 49 90 0528-34 11 62Gerard van Swietenstraat 157415EN Deventer www.beter-thuis-wonen.nlLaatste controle: januari 2020

Plan route

Postadres
Kortewijkstraat 817906BS Hoogeveen

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Begeleiding in de thuissituatie

Door praktische begeleiding op diverse gebieden werken we samen met u toe naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dat kan variƫren van opvoedingsondersteuning tot begeleiding bij het structureren en organiseren van de dagindeling, huishouding en / of administratie.

Gespecialiseerde verpleging thuis

Het uitvoeren van verpleegkundige handelingen zoals wondverzorging, stomazorg, infuustherapie thuis.

Hulp bij het huishouden 2

Een schoon en leefbaar huis en ondersteuning bij het voeren van de regie

Hulp bij het huishouden 3

Praktische ondersteuning en een schoon en leefbaar huis

Individuele begeleiding

Door praktische begeleiding op diverse gebieden werken we samen met u toe naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dat kan variƫren van opvoedingsondersteuning tot begeleiding bij het structureren en organiseren van de dagindeling, huishouden en/of administratie.

Persoonlijke verzorging thuis

Persoonlijke verzorging zoals hulp bij het wassen, kleden, houding en bewegen, toiletgang.

Verpleging thuis

Het uitvoeren van verpleegkundige handelingen zoals wondverzorging, medicatie, injecteren, meestal in combinatie met persoonlijke verzorging.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling