Algemene informatie

Woon je zelfstandig maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kun je bij Philadelphia terecht. Wij erkennen en kennen de moeilijkheden die jij ervaart. Wij helpen je graag op weg om de juiste keuzes te maken. Dat gebeurt vaak met vallen en opstaan, maar uiteindelijk gaat het erom dat je jouw eigen weg kunt kiezen. Wij ondersteunen jou graag bij het hebben van een mooi en prettig leven.

Mijn Netwerk
Wij bieden onze ambulante ondersteuning aan door middel van het concept Mijn Netwerk. Dat betekent dat je zowel persoonlijke begeleiding als begeleiding in
groepsvorm kunt krijgen op de ontmoetingsplek. Op de ontmoetingsplek kun je daarnaast bijvoorbeeld een cursus volgen. Ook kun je 24 uur per dag gebruikmaken van
DigiContact: ondersteuning van een professional via beeldbellen.
  

Contract met de gemeente

Contactinformatie

 06-11 52 88 85Radboudlaan 17415VA Deventer www.philadelphia.nlLaatste controle: januari 2020

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Coordinatie op het ondersteuningsplan.

Er wordt nadat de beschikking/ indicatie is vastgesteld een afspraken kaart gemaakt waarop de doelen zijn vermeld . Er wordt gekeken wat de burger kan en wat hij nodig heeft  om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.

Individuele begeleiding aan huis.

Wij bieden ondersteuning aan burgers met diverse ondersteuningsvragen. Onze basis is eigen kracht en we kijken wat nodig is om je leven leuker te maken.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: