Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Algemene ondersteuning, begeleiding en lichte verzorging.

Voor mensen met een verstandelijke beperking, psychische problematiek, persoonlijksheidproblematiek, verslaving, mensen aan de rand van de samenleving en ouder kind begeleiding.

In de begeleiding gaat het om mensen met hun systeem en wat daar ondersteunend in begeleid dient te worden. Dit kan enorm verschillen van mens tot mens. Vandaar het brede aanbod aan resultaatsgebieden dat bedient wordt.

Ambulante algemene ondersteunende begeleiding is een heel breed begrip. Heel gerichte en praktische ondersteuning wordt geboden, kort- of langdurig..
Blijkt een meer specialistische hulpvraag nodig,dan wordt de weg naar de specialist gezocht en ondersteund.

Contactinformatie

 06-11 20 27 08 www.andredragt.nlLaatste controle: april 2021

Hulpaanbod

Coördinatie ondersteuningsplan

Aanmelding. Plan van aanpak met doelen die bereikt willen worden. Evaluatie op gezette tijden. Eventuele samenwerking met en/of doorverwijzing naar specialisten.

Contract met de gemeente

Individuele begeleiding Licht/medium/complex

Begeleiding is hulp in het dagelijks leven om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Voorbeelden zijn: Hulp bij praktische zaken De adminstratie (overzicht krijgen over facturen, contracten, verzekeringen, enz.) Boodschappen doen Geldbeheer (overzicht krijgen over inkomsten en uitgaven,...

Contract met de gemeente

Persoonlijke verzorging

Lichte persoonlijke verzorging. Wat direct aangrenzen ligt aan de individuele begeleiding. Bij Persoonlijke Verzorging denken we aan: Het aanbieden van eten en drinken Wassen, douchen Begeleiding bij opstaan en naar bed gaan Hulp bij uitzoeken van kleding Aankleden Hulp bij opstaan, lopen en...

Contract met de gemeente

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Pedagogische hulpverlening
Vergelijk hulpaanbod