Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Match is een maatjesproject voor jongeren van 12 tot 25 jaar in Deventer en diverse andere steden in Overijssel. We zetten gemotiveerde, enthousiaste vrijwilligers in die voor een jaar gekoppeld worden aan een jongere en begeleid door een coordinator. Match helpt jongeren bij het vinden van hun plek in de maatschappij, het vergroten van hun zelfvertrouwen, het vergroten van het netwerk of bij het maken van keuzes op het gebied van school, vrije tijd of werk. Tijdens afspraken (wekelijks of eens per 2 weken) ondernemen ze samen activiteiten en ondertussen helpt de vrijwilliger de jongere een stapje/ stappen verder. Onze maatjes zijn vrijwilligers of jaarstagiaires van een sociale opleiding. Match wordt zowel preventief ingezet als tijdens of na afloop van hulpverlening.

Deelname aan Match is gratis en er is een budget voor activiteiten.
Match is een activiteit van Humanitas.

Contactinformatie

 06-35 13 04 45H.G. Gooszenstraat 107415CL Deventer www.humanitasmatch.nlLaatste controle: december 2020

Plan route

Postadres
Nieuwstad 37a7201NL Zutphen

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk

Contactpersoon

Hulpaanbod

Match, Maatjes voor jongeren tussen 12 en 25 jaar

Match is een maatjesproject in heel Overijssel voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is bedoeld voor jongeren die te maken hebben (gehad) met de jeugdzorg (ook preventief). Het kan gaan om weinig netwerk, problemen thuis, op school of met...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Vrijwilligersorganisatie Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod