Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Menu

De Parabool

ODC 't Lantaarntje

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Bij Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) \'t Lantaarntje worden kinderen tot achttien jaar met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand opgevangen en begeleid. Het ODC heeft mogelijkheden voor behandeling groep en begeleiding groep. Bovendien is er mogelijkheid tot zaterdag-, vakantie- en/of verlengde dagopvangopvang.
Kindvriendelijke accomododatie en omgeving. ’t Lantaarntje ligt aan de stadsrand van Deventer (vlakbij de IJssel) tegenover een park en in een rustige en groene omgeving. Het gebouw is volledig gelijkvloers en op de begane grond. Alle ruimtes zijn kindvriendelijk ingericht en rolstoeltoegankelijk. Verder is het gebouw ingericht met diverse ruimtes zoals een snoezelruimte, een speelzaal, een binnenzandbak, een zwembad en een buitenspeelplaats met rolstoelschommel. Het spelen, leren en ervaren gaan hand in hand. 

Contract met de gemeente

Contactinformatie

 0570-64 33 55Groenewold 1847414CK Deventer www.deparabool.nl www.deparabool.nlLaatste controle: november 2019

Plan route

Postadres
Brederodelaan 417412NG Deventer

Contactpersoon

Hulpaanbod

Begeleiding en opvang voor kinderen

De behandeling vindt plaats op de peuterplusgroep. Spelenderwijs wordt kinderen begeleiding en behandeling geboden gedurende een aantal geïndiceerde dagdelen per week.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:
Vergelijk hulpaanbod