Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Menu

Handicamp Outdoor

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking, tussen 18 en 40 jaar

Handicamp Outdoor organiseert avontuurlijke kampeervakanties voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast organiseren wij Wensreizen voor besloten groepen en verhuren we een aangepaste VW-bus.
In een kleine groep, met goede begeleiding en voor een redelijke prijs gaan wij op vakantie in binnen- en buitenland. Met de Handicamper, een reuzencamper voor 9 personen die voorzien is van alle aanpassingen en gemak die nodig zijn voor een zorgeloze vakantie.
Handicamp Outdoor is onderdeel van Stichting Handicamp Overijssel. De stichting bestaat dankzij een grote groep vrijwilligers, sponsors en donateurs. We krijgen geen subsidie van de overheid. 

Contactinformatie

Bedrijvenweg 257442CX Nijverdal www.handicampoutdoor.nlLaatste controle: maart 2020

Plan route

Hulpaanbod

Avontuurlijke kampeerreizen voor lichamelijk gehandicapten tussen 18 en 40 jaar

 Een lichamelijke beperking en toch een avontuurlijke kampeervakantie? Dat kan, dankzij Handicamp Outdoor. In een kleine groep, met goede begeleiding en voor een redelijke prijs gaan wij op vakantie in binnen- en buitenland. Hoe? Met de Handicamper, een reuzencamper die voorzien is van...

Wensreizen voor alle leeftijden, reizen op maat voor besloten groepen

Wensreizen Met je eigen vrienden of familie, waaronder mindervaliden, zelf je vakantie uitstippelen? Dat kan met een Wensreis. De Handicamper is het ideale vervoermiddel en tegelijkertijd een riant onderkomen met alle noodzakelijke aanpassingen voor mensen met een beperking. Er gaat een chauffeur...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vakantiepark Gehandicaptenzorgorganisatie Vrijwilligersorganisatie
Vergelijk hulpaanbod