Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Valys is boven-regionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Op familiebezoek of een dagje erop uit? Voor de korte afstanden is er in veel plaatsen een lokaal of regionaal vervoerssysteem. Maar als u verder van huis wilt, dan is er Valys. Valys is er voor sociaal-recreatieve uitstapjes buiten uw regio. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres. Voor een bezoek aan familie of vrienden of fijn een dagje op stap met de kleinkinderen. Met Valys krijgt u voor een aantrekkelijk tarief vervoer dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.

Heeft u vragen over Valys? Stel uw vraag online via het contactformulier op www.valys.nl of bel de Valys Klantenservice op 0900-9630 (optie 3).

Contactinformatie

 0900-96 30 www.valys.nlLaatste controle: september 2020

Postadres
Postbus 4022900AK Capelle aan den IJssel

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Personenvervoer
Vergelijk hulpaanbod