Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Hospice De Winde is een mooi en goed alternatief voor een verblijf in het ziekenhuis of thuis als u ongeneeslijk ziek bent en niet lang meer te leven heeft. De term \'hospice\' is afgeleid van het Latijnse woord \'hospitium\'. Dit staat voor een gastvrije locatie.

Wij bieden 24 uur per dag (medische) zorg, verpleging, rust, aandacht en warmte, zowel voor u als voor uw naasten. U bent in veilige handen en uw familie en vrienden krijgen alle tijd en ruimte om echt samen met u te zijn.

Contactinformatie

 0570-69 82 98Hermelijn 27423EJ Deventer www.hospicedewinde.nl www.zorggroepsolis.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Postadres
Postbus 50147400GC Deventer

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Contactpersoon

Hulpaanbod

Palliatieve zorg

Binnen Hospice De Winde werkt een klein, professioneel team dat high care zorg verleent. Naast de hospice arts en het team van verpleegkundigen en vrijwilligers kunt u een beroep doen op diverse therapeuten en geestelijke verzorging. Op verzoek worden ook aanvullende diensten verleend zoals...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Hospice of palliatieve zorgafdeling
Vergelijk hulpaanbod