Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Middenin het centrum van Deventer, vlakbij het station, het marktplein en de gezellige winkelstraten ligt het Groote & Voorster. Een levendig woonzorgverpleeg centrum van Zorggroep Solis met een huiselijke sfeer.

Wat bij binnenkomst direct opvalt, is de sfeervolle \'Resiuszaal\'. Hier kunnen bewoners dagelijks genieten van de verse à la carte maaltijden. Familie, vrienden en omwonenden zijn ook van harte welkom om mee te eten. Er is een hoek met kleine zitjes, waar men wat meer privacy heeft. Hier kunnen bewoners ’s ochtends en ’s middags samen een kopje koffie of thee drinken. Ook in het verpleeghuis is een centrale ontmoetingsruimte, ‘De Swaen’. Hier wordt van alles georganiseerd, maar bewoners kunnen hier ook een drankje drinken. Het woonzorgcentrum beschikt over een kerkzaal, waar diverse kerkdiensten en vieringen plaatsvinden. Het huis biedt ook ruimtes, waar bewoners hun eigen feestje kunnen vieren.

Contactinformatie

 0570-69 82 98Smedenstraat 1177411RA Deventer www.zorggroepsolis.nlLaatste controle: juli 2020

Plan route

Postadres
Postbus 7400GC Deventer

Contactpersoon

Hulpaanbod

Logeren

De ligging van Groote Voorster is in de binnenstad van Deventer

Dagbesteding (zonder behandeling)

Heeft u meer hulp, advies en begeleiding nodig bij dagelijkse bezigheden? Dagbesteding biedt uitkomst aan zelfstandig wonende ouderen die te maken hebben met licht geheugenverlies, vereenzaming of een lichte vorm van desoriëntatie. Elke dag komt een groep senioren bij elkaar in een gezellige...

Verpleging voor clienten met geheugenproblemen

Als u bij ons komt wonen, krijgt u uw eigen contactpersoon. Dat is degene met wie u de dagelijkse gang van zaken en uw zorgvragen kunt bespreken.

Beschermd wonen(zorgwoning)

Als uw woonomgeving niet meer past bij de zorg of ondersteuning die u nodig heeft, dan kan een appartement in een beschutte woonvorm (zorgwoning) uitkomst bieden. Ontvangt u al zorg, dan kunt u de mogelijkheden met de wijkverpleegkundige van uw wijkteam overleggen of met de afdeling...

Tijdelijk verblijf

De ligging van Groote Voorster is in de binnenstad van Deventer gelegen. Bij vragen kunt U contact opnemen met Clientbemiddeling Tel nr 0570698298.

Verpleging voor bewoners met somatische (lichamelijke) aandoening

Als u bij ons komt wonen, krijgt u uw eigen aanspreekpersoon. Dat is degene met wie u de dagelijkse gang van zaken en uw zorgvragen kunt bespreken.

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod