Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Menu

PW Janssen

Woonzorgcentrum PW Janssen

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie Contract met de gemeente

Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen ligt in de wijk Colmschate aan de oostkant van Deventer en is een levendige locatie.  De centrale ontmoetingsruimte, de Brink is het hart van het PW Janssen en zorgt bij binnenkomst direct voor een aangename en gezellige sfeer. Aan de voor- en achterzijde van het pand zijn terrasjes. In de buurt zijn mooie wandelroutes uitgezet, die ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Wie meer vertier zoekt, kan naar de Flora, het grote winkelcentrum in de buurt. Naast het woonzorg- en revalidatiecentrum ligt een bushalte en station Colmschate is zeer dichtbij.

Contactinformatie

 0570-69 82 98Hermelijn 27423EJ Deventer www.zorggroepsolis.nlLaatste controle: februari 2020

Plan route

Postadres
Postbus 5014 50147400GC Deventer

Contactpersoon

Hulpaanbod

Beschut wonen

Er is een indicatie nodig

Crisisopvang

Op het moment dat u in een crisissituatie terecht komt (zowel lichamelijk of psychogeriatrisch) en thuis wonen is (tijdelijk) niet verantwoord, dan kan de huisarts u door verwijzen voor een crisisopname. Er is 24 uur per dag verzorgende en medische zorg aanwezig en er zijn korte lijnen met andere...

Dagbehandeling en besteding

Zoveel mogelijk herstellen of leren omgaan met uw aandoening.

Verpleging voor bewoners met somatische (lichamelijke) aandoening

Als u bij ons komt wonen, krijgt u uw eigen contactpersoon. Dat is degene met wie u de dagelijkse gang van zaken en uw zorgvragen kunt bespreken.

Verpleging voor clienten met geheugenproblemen

Als u bij ons komt wonen, krijgt u uw eigen contactpersoon. Dat is degene met wie u de dagelijkse gang van zaken en uw zorgvragen kunt bespreken.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verpleeghuis Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod