Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente Algemene voorziening

Humanitas is een zelfstandig woonzorgcentrum in de Deventer wijk Keizerslanden voor senioren met een behoefte aan ondersteuning op gebied van wonen, welzijn en zorg. Samen zorgen wij ervoor dat mensen zichzelf kunnen zijn in een huiselijke woonomgeving. Ook is Humanitas met al haar functies en mogelijkheden “een goede buur” voor de wijkbewoners.

Humanitas biedt een plezierige en veilige woonomgeving. Dit betekent respect voor de eigenheid van iedere individuele bewoner, cliënt of buur die hierdoor zichzelf kan zijn en blijven. Betrokkenheid en oprechte interesse, waarbij medewerkers de ruimte krijgen om vanuit hun hart te werken.

Binnen Humanitas gaat het leven door, met enthousiaste, positieve mensen om je heen. Die met een lach en een traan volop in het leven staan. Humanitas creëert een herkenbare woonomgeving waarbij de begrippen welzijn en welbevinden centraal staan. Dit draagt bij aan een verhoogde kwaliteit van leven en daarmee aan een gezellig woon- en leefklimaat.

Contactinformatie

 0570-62 86 33Radboudlaan 17415VA Deventer www.humanitasdeventer.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Contactpersoon

Hulpaanbod

Beschermd wonen

Humanitas biedt ouderen een beschutte woonomgeving met behoud van eigen regie. Naast reguliere zorg bieden wij ook ondersteuning op de specifieke vraag vanuit de grondslagen Psychogeriatrie, psychologie en psychiatrie.

Dagbesteding

Contract met de gemeente

Kortdurend verblijf

Kortdurend verblijf dat wordt afgestemd op de persoonlijke situatie.

Contract met de gemeente

Verpleeghuis plaatsen

In 2012 is de afdeling Op de Keizer gerealiseerd waarbij cliƫnten met een indicatie op basis van een psychogeriatrische grondslag in een veilige omgeving kunnen worden verzorgd. Op de Keizer heeft de beschikking over 18 eenpersoons kamers, diverse gemeenschappelijke ruimtes, en een mooie serre die uitkijkt op de binnentuin.

Verpleging thuis

Dit is afhankelijk van uw indicatie. U kunt bij verpleegkundige handelingen denken aan: wondverzorging, zwachtelen, katheter aanbrengen etc.

Zorghotel

Bent u behandeld in het ziekenhuis, maar u wilt langer de tijd nemen om te herstellen? Uw woning wordt verbouwd, en u heeft tijdelijk onderkomen nodig. Misschien verlangt u naar een ontspannen vakantie, maar heeft u zorg nodig? Of vindt u dat uw mantelzorger, die u altijd steunt het verdiend...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorghotel Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod