Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Stichting Present Deventer verbindt mensen met elkaar. Ook nu zijn er nog steeds veel mensen die hulp willen geven. En er zijn mensen die hulp nodig hebben. Op een bijzondere manier brengt Present ze bij elkaar. Zodat men elkaar werkelijk ontmoet en werkelijk iets voor elkaar betekent.

Contactinformatie

 06-28 02 00 77Lange Zandstraat 137412CD Deventer www.presentdeventer.nlLaatste controle: april 2020

Plan route

Hulpaanbod

Bemiddelen tussen hulpgevers (groepen vrijwilligers) en hulpontvangers.

Stichting Present Deventer verbindt groepen mensen die tijd geven en zich inzetten om een ander te helpen aan mensen die ze normaal niet zouden ontmoeten. 

Corona-hulp

Hulp voor mensen,  met onvoldoende netwerk, financiĆ«le middelen en/of gezondheid om de hulp zelf te regelen en die de komende tijd bemoediging/hulp nodig hebben en die bemoediging/hulp niet kunnen realiseren via andere initiatieven en die door een hulpverlener wordt begeleidt.

Vrijwillige groepeninzet voor hen die het nodig hebben

Stichting Present Deventer slaat een brug tussen mensen die iets voor een ander willen doen en degene die dit zetje in de rug goed kan gebruiken. Voorbeelden: verhuizingen, behang- en schilderwerk, eenmalige tuinopruiming, schoonmaken van vervuilde huishoudens, aandacht geven aan bewoners van...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Vrijwilligersorganisatie Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod