Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Een chiroprator is gespecialiseerd in de wervelkolom. De wervelkolom beschermt uw zenuwstelsel. Als deze niet optimaal functioneert kan het zijn dat u hierdoor irritatie en klachten krijgt. Dat kan van alles zijn zoals rug- nek- of schouderklachten.  Hoofd-, kaak- of aangezichtspijn, migraine, hernia, artrose gerelateerde klachten of klachten met uitstraling  naar armen of benen. De chiropractor behandeld zowel mensen met acute als chronische klachten en van alle leeftijden. (Van babies, kinderen en volwassenen tot ouderen.) 

Chiropractie Deventer heeft een grote affiniteit met het behandelen van (top)sporters, babies (huilbabies, voorkeurshouding etc.) kinderen en zwangere vrouwen (o.a. bekkeninstabiliteit).

Onze chiropractoren zijn aangesloten bij de NCA en geregistreerd bij de SCN.


Contactinformatie

onder appartementencomplex aan de p 0570-61 97 97Korte Schoolstraat 35 377412VN Deventer www.chiropractie-deventer.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Chiropractie

De aandacht van een chiropractor gaat met name uit naar functiestoornissen in de wervelkolom en aangrenzende gewrichten. Deze functiestoornissen veroorzaken storingen in de prikkeloverdracht waarmee zenuwen het lichaam besturen. Door deze functiestoornissen op te heffen kunnen zenuwsignalen...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Alternatieve therapeut of genezer
Vergelijk hulpaanbod