Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Organisatiewidget

Uw organisatie heeft producten, diensten en activiteiten in gevoerd in de database Invis. Deze informatie is terug te vinden op deze website. Wellicht wilt u deze informatie ook op een van uw eigen websites vermelden. Dit scheelt bijvoorbeeld dubbele invoer en bijhouden van gegevens. Wilt u deze gegevens ophalen? Voer dan hieronder uw inloggegevens in. Er verschijnt dan een code die u in uw eigen website kunt plakken. Deze service is gratis.


Buurtwidget

Ook is het mogelijk om alle datumgebonden activiteiten uit een van de 15 wijken/dorpen van de gemeente Deventer op uw website te tonen. Zie hiervoor het voorbeeld van alle kinderactiviteiten in de Rivierenwijk. Aan deze mogelijkheid wordt een kleine vergoeding op jaarbasis gevraagd. Heeft u hiervoor belangstelling? Neem dan contact op met de Bibliotheek Deventer, webteam DeventerWijzer, tel. 0570-675700, email deventerwijzer@bibliotheekdeventer.nl.

Zie ook het Widget voorbeeld.

Vergelijk hulpaanbod