Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Menu

Organisaties

Hulpaanbod

Zoek in resultaten
Filter resultaten

Meer filters

Camping De Hoge Moât

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. Camping De Hoge Moât beschikt over een blokhut.

Contact
Braakmanssteeg 6a
7437PV Bathmen

Camping De Flierweide

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. De Flierweide beschikt over een chalet.

Contact
Traasterdijk 16
7437RZ Bathmen

Camping De Coolewee

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. De Coolewee beschikt over enkele caravans.

Contact
Arkelsteijnweg 6
7437SM Bathmen

Camping De Kleverkamp

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. De Kleverkamp beschikt over een huurcaravan.

Contact
Wechelerweg 39
7431PD Diepenveen

Camping De Worp - Stadscamping Deventer

Een camping aan de rand van Deventer. Een tent of tiny house (v.a. medio 2019) huren als toeristisch kampeermiddel behoort tot de mogelijkheden.

Contact
Worp 12
7419AD Deventer

Camping De Molenhoek

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. De Molenhoek beschikt over enkele volledig ingerichte (sta-)caravan...

Contact
Molenweg 63
7448RD Haarle

Camping 't Spikkie

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. 't Spikkie beschikt over een ingerichte stacaravan (geen eigen sani...

Contact
Veldhuisweg 8
7448PZ Haarle

Camping De Grote Bremen

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. De Grote Bremen beschikt over een paar trekkershutten en appartemen...

Contact
Bremensallee 2
8167PH Oene

Camping De Joxhorst

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. Deze minicamping beschikt over een trekkershut, atelier en een safa...

Contact
Ramelerdijk 7
8107AZ Broekland

Camping Bomhofshoeve

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. Camping Bomhoeshoeve beschikt over een volledig ingerichte huurcara...

Contact
Kluinweg 6
7341PC Beemte Broekland

Camping Robertsoord

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. Robertoord beschikt over stacaravans en bungalows.

Contact
Doonweg 4
6961LK Eerbeek

Camping Erve De Weijenberg

Een camping met mogelijkheden voor het huren en bewonen van tijdelijke woonruimte. Erve De Weijenberg beschikt over een gastenverblijf.

Contact
Weg over 't Hontsveld 21
7399RK Empe
Vergelijk hulpaanbod