Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Ruim 25 vrijwillige gekwalificeerde leiding verzorgen wekelijks voor 130 jeugdleden een uitdagend, actief en sociaal programma. Als het weer het toelaat, spelen we buiten rond ons gebouw of we trekken de natuur in. Gezelligheid, creativiteit en veiligheid  staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij we wel af en toe de individuele grenzen opzoeken om het uitdagend te maken.  Meer informatie over scouting in het algemeen, kan je vinden op de website van Scouting Nederland. We houden altijd rekening met de eigen mogelijkheden van ieder kind of jongere afzonderlijk, waarbij we de contributie zo laag mogelijk houden om scouting voor iedereen toegankelijk te maken.

Contactinformatie

 0570-65 55 09 ((alleen tijdens opkomstijden))Doornenburg 5307423BS Deventer www.connectitus.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Postadres
Smidsweg 1a7433BM Deventer

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vrijetijdsvereniging of hobbyclub
Vergelijk hulpaanbod