Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Adviesbureau De Overstap is een re-integratie, jobcoach- en zorgorganisatie. Zij begeleidt cliënten (ambulant) die vanwege complexe problematiek intensieve begeleiding nodig hebben.
Als re-integratiebedrijf richten we ons op arbeidstoeleiding van mensen ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt’, zoals mensen met een structurele functionele beperking, langdurig werklozen of (langdurig) zieken (1e en 2e spoor) binnen bedrijven.
Adviesbureau De Overstap is o.a. gespecialiseerd in de begeleiding van cliënten met autisme, psychische klachten of een verstandelijke beperking.

Contactinformatie

 074-25 09 002Pasmaatweg 217556PH Hengelo www.overstap.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

jobcoaching/re-integratie/zorg

Jobcoaching betekent enerzijds dat we u als werkzoekende aan het werk helpen. Anderzijds bieden we u persoonlijke ondersteuning en begeleiding op uw werkplek. Zo willen we bereiken dat u uw werk nog beter kunt (blijven) doen. Ook leggen we uw werkgever uit hoe deze het beste met u kan...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching of loopbaanbegeleiding Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod