Algemene informatie

Wie zijn wij?

Vrijwillige thuisadministratie Carinova is een onafhankelijke organisatie met jarenlange werkervaring. Onze budgetcoaches helpen mensen om hun administratie weer op orde te krijgen. Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarbij we jou centraal stellen. Onze budgetcoaches hebben kennis van zaken en bewegen zich moeiteloos tussen de diverse  instanties, schuldeisers en financiële wetgeving in. De vrijwillige thuisadministratie is een 100% onafhankelijke organisatie die zich onvoorwaardelijk voor het belang van onze klanten inzet, wij verkopen of leveren geen financiële diensten.

Contactinformatie

 0570-51 81 87 06-30 37 39 10H.G. Gooszenstraat 107415CL DeventerLaatste controle: februari 2019

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Thuisadministratie

De vrijwillige thuisadministratie van Carinova ondersteunt je kosteloos en vertrouwelijk en helpt jou het overzicht op jouw financiële situatie terug te krijgen. Samen maken we een financieel plan. Ook kijken we of je in aanmerking komt voor toeslagen en regelingen waar je nu nog geen gebruik van maakt.

Budgetcoaching

Onze budgetcoaches helpen mensen om hun administratie weer op orde te krijgen. Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarbij we jou centraal stellen. Onze budgetcoaches hebben kennis van zaken en bewegen zich moeiteloos tussen de diverse  instanties, schuldeisers en financiële wetgeving in.

Activiteiten

Inloopspreekuur Buurttafel Bibliotheek Centrum

De Buurttafel Binnenstad is een initiatief van het Sociaal team Binnenstad, Vrijwillige Thuisadministratie Carinova. ‘Met de Buurttafel Binnenstad hopen we het mensen makkelijker te maken om even binnen te lopen en een vraag te stellen’ ‘ Met de aanwezigheid van een medewerker van het...

Spreekuur Thuisadministratie Huis vd Wijk

Elke vrijdagochtend van 0.9.00 uur tot 12.00 uur inloop, u wordt geholpen door een geschoolde Vrijwillige Budgetcoach van Carinova vrijwillige Thuisadministratie. U kunt hier terecht met al uw vragen omtrent financiën en administratie.

Inloopspreekuur GeldFit

Geld Fit Deventer Uitgangspunt is dat bezoekers dezelfde ochtend ter plekke worden geholpen door professionele en vrijwillige hulpverleners:  Ordenen van de eigen administratie · Maken van een begroting. Bibliotheek Keizerslanden Graaf Florisstraat 3.  Carolien v Oosten sociaal...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vrijwilligersorganisatie Schuldhulpverlener of kredietbank