Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Alfa & Zorg zorgt dat thuiswonende cliënten hun zelfstandigheid kunnen behouden. Wij bieden cliënten zorg en ondersteuning bij het dagelijkse leven en het huishouden, zodat zij zo lang mogelijk verantwoord zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Wij doen dat door een op ieders specifieke situatie toegesneden zorg- en dienstenaanbod dat hen ondersteunt bij het opnieuw en blijvend hervinden van hun persoonlijke zelfstandigheid in het dagelijkse leven. We zijn betrouwbaar en geven vertrouwen.

Iedereen is welkom bij Alfa & Zorg, we maken geen onderscheid in doelgroep, etnische achtergrond, zorgvraag of leeftijd.
Vanuit ieder zijn specifieke ondersteuningsbehoefte wordt gekeken naar de best passende ondersteuning, helemaal vormgegeven naar de wens van de cliënt en diens omgeving.

De cliënt ontvangt dus altijd de juiste zorg!

Contactinformatie

 085-76 02 509 www.alfazorg.nlLaatste controle: juli 2021

Hulpaanbod

Huishoudelijke ondersteuning

Alfa & Zorg zorgt dat thuiswonende cliënten hun zelfstandigheid kunnen behouden. Wij bieden cliënten zorg en ondersteuning bij het dagelijkse leven en het huishouden, zodat zij zo lang mogelijk verantwoord zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Wij doen dat door...

Individuele begeleiding

Alfa & Zorg zorgt dat thuiswonende cliënten hun zelfstandigheid kunnen behouden. Wij bieden cliënten zorg en ondersteuning bij het dagelijkse leven, zodat zij zo lang mogelijk verantwoord zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Wij doen dat door een op ieders...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod