Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

AndersOm Thuisbegeleiding richt zich op het thuis begeleiden van mensen die vaak als gevolg van een opeenstapeling van problemen de grip op hun leven kwijt zijn. Andersom Thuisbegeleiding biedt begeleiding op verschillende terreinen terreinen zoals; opvoedingsondersteuning, problemen bij acceptatie van handicap/ziekte, integratie,verslavingsproblematiek, psychiatrisch ziektebeeld, verstandelijke beperking, sociale redzaamheid, financiële problematiek, huiselijk geweld en werkloosheid.

Andersom Thuisbegeleiding is betrokken, laagdrempelig en dichtbij. Wij werken resultaatgericht en hechten veel waarde aan kwaliteit. Door goed te luisteren en methodisch te werken, sluiten wij zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden van cliënten.

Andersom Thuisbegeleiding helpt cliënten om de problemen te inventariseren. Vaak is hij/zij zelf het beste in staat om aan te geven wat er verbeterd moet worden. Samen wordt er met de cliënt en zijn/haar systeem een begeleidingsplan gemaaktom aan de problemente werken.De thuisbegeleider komt op basis van een indicatie wekelijks een aantal uren bij de cliënt thuis. Samen gaan zij aan de slag met de doelen die zijn gesteld in het begeleidingsplan.

Andersom Thuisbegeleiding kent geen wachtlijst.

Contactinformatie

Laatste controle: juli 2021

Postadres
Noorderstaete 249402XB Assen

Hulpaanbod

Begeleiding

AndersOm Thuisbegeleiding helpt  cliënten om de problemen te inventariseren. Vaak is hij/zij zelf het beste in staat om aan te geven wat er verbeterd moet worden. Samen  met de cliënt en het systeem wordt er een  begeleidingsplan gemaakt om aan de problemen te werken. ...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Pedagogische hulpverlening Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod