Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Menu

Philadelphia

de Bloemendal

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Ben je op zoek naar een afwisselende werkplek? Dan is de Bloemendal echt iets voor jou! Deze leuke werkplek zit in het woonzorgcentrum de Bloemendal in de wijk Borgele. Dankzij een mooie samenwerking met Solis en Woonzorg Nederland, kunnen wij diverse werkzaamheden aanbieden. Wil jij graag ouderen helpen bij een activiteit? Of houd je van schoonmaken? Misschien vind je boodschappen doen of tuinieren wel heel leuk, of ga je bijvoorbeeld liever als klusjesman/vrouw aan de slag. Er is veel mogelijk! Samen met jou kijken we naar waar je talenten en je wensen liggen en maken we een gepast programma. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!

Contract met de gemeente

Contactinformatie

 06-11 49 72 89Het Laar 1F0137414BJ Deventer www.philadelphia.nlLaatste controle: februari 2020

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Openingstijden

Hulpaanbod

Begeleiding bij werk

Begeleiding bij werk in de vorm van dagbesteding. Dat kan door samen te werken, zelfstandig te werken of door te werken met ondersteuning (op afstand). Ook is er een jobcoach die bij loopbaanvragen en/of re-integratievragen kan meedenken.

Jobcoaching

Wat doet een jobcoach? De jobcoach helpt je bij het vinden en behouden van een baan. Samen met de jobcoach bekijk je wat in jouw situatie mogelijk is en wat je wensen zijn. Aan de hand daarvan maak je samen een plan. De jobcoach helpt je hiermee op weg en gaat bijvoorbeeld mee naar een...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Re-integratiebedrijf
Vergelijk hulpaanbod