Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Steunpunt mantelzorg biedt ondersteuning aan mantelzorgers. Deze ondersteuning wordt geboden door gespecialiseerde mantelzorgconsulenten. Mantelzorgers worden geïnformeerd en geadviseerd t.a.v. zorgtaken, vrijwillige en professionele zorgvoorzieningen en hen wordt hulp geboden bij het in gang zetten van de gewenste hulpverlening. Ook wordt begeleiding geboden in het maken van keuzes en het bewaken van eigen grenzen. Dit kan door middel van individuele gesprekken en groepsgesprekken. Daarnaast worden er themabijeenkomsten georganiseerd.

Contactinformatie

 0570-51 81 85H.G. Gooszenstraat 107415CL Deventer www.mantelzorgondersteuningcarinova.nlLaatste controle: juni 2020

Plan route

Postadres
Postbus 6787400AR Deventer

Contactpersoon

Hulpaanbod

Gespreksgroepen Steunpunt Mantelzorg Carinova

Carinova Steunpunt Mantelzorg organiseert gespreksgroepen rondom bepaalde thema's of ziektebeelden. Voor informatie over actuele gespreksgroepen kunt u contact opnemen met het steunpunt mantelzorg. 0570-518185 of kijken op www.mantelzorgondersteuningcarinova.nl/gemeente-deventer

Individuele ondersteuning Steunpunt Mantelzorg Carinova

Bij het steunpunt mantelzorg werken vaste beroepskrachten die zich gespecialiseerd hebben in een doelgroep. De ondersteuning die zij bieden is afhankelijk van de vraag van de mantelzorger. Naast gesprekgroepen en informatiebijeenkomsten is er individuele ondersteuning. Thema's die...

Respijtzorg Carinova Steunpunt Mantelzorg

Respijtzorg is bedoeld om mantelzorgers even te ontlasten. Steunpunt mantelzorg organiseert daarom 2 keer per jaar een dagje uit.

themabijeenkomst

Advies, informatie & voorlichting

Themabijeenkomsten Steunpunt Mantelzorg Carinova

Carinova Steunpunt Mantelzorg organiseert een aantal themabijeenkomsten per jaar. Deze bijeenkomsten zijn verschillend wat betreft aard en inhoud. De thema's hebben allemaal te maken met mantelzorg en zijn vaak een combinatie van het krijgen van informatie en het delen van ervaringen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Mantelzorgorganisatie Steunpunt mantelzorg
Vergelijk hulpaanbod