Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Food Connect Maaltijdservice

Food Connect - verse gerechten voor thuis

Algemene informatie

Food Connect bezorgt verse en vriesverse maaltijden bij u aan huis.
Aan onze maaltijden proeft u dat ze met aandacht zijn bereid. De koks van Food Connect bereiden de gerechten met verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk.

Beetje meer jus, extra groenten of zonder zout? Het is zo geregeld. Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met uw persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft. Even doorgeven via de website of per telefoon en een vaste bezorger brengt de maaltijd bij u thuis.

Contactinformatie

 088-81 01 010Plesmanweg 287602PE Almelo www.uwmaaltijd.nl www.foodconnect.nlLaatste controle: maart 2020

Plan route

Openingstijden

Hulpaanbod

Coronahulp

Zou u het ook zo heerlijk vinden om dagelijks vers, goed en gevarieerd te eten, zonder uitgebreid in de keuken te staan of te hoeven koken? Probeer dan eens de versgekookte gerechten van Food Connect, die persoonlijk bij u thuis worden bezorgd.

Maaltijdservice

Food Connect bezorgt verse en vriesverse maaltijden bij u aan huis.Aan de maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. De koks van Food connect werken met verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten of zonder zout? Het is zo geregeld. Dat...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maaltijdservice
Vergelijk hulpaanbod