Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Naast zanglessen, zangworkshops, zangcoaching, online coaching ook met de software Jamulus, worden er bij Zangstudio Annemieke Brouwer ook ademsessies gegeven.  

Meer info over deze ademsessies is te vinden op http://zang.annemiekebrouwer.nl onder het menukopje "adem".

Het is een bijzondere wijze van werken met adem. Een ieder kan er voor zichzelf mee aan de slag. Vaak maakt het mensen vrijer en gelukkiger. Dit heeft te maken met het beter gaan stromen (meestal) van de uitademing.

Contactinformatie

zangstudio 06-51 57 02 89Bergschild 177411EL Deventer zang.annemiekebrouwer.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Hulpaanbod

Ademsessie

In een (proef)sessie wordt er gevraagd welke wensen er zijn. Voorbeeld: het zou fijn zijn als u rechterschouder minder vast zit of uw voeten minder koud aanvoelen of u onderrug minder strak gespannen is. In het uur krijgt u allerlei oefeningen, die een ieder voor zich doet. Er wordt met regelmaat...

Online live zingen met de software Jamulus, zo kan je samenspelen en zingen zonder vertraging!

Met de gratis software Jamulus, een interface, microfoon en ev. een koptelefoon ben je helemaal uitgerust voor een Online Live Zangles. Je kan dit met meerdere zangers reserveren, ieders vanuit het eigen huis. Je kan koorrepetities ook met deze software Jamulus organiseren!

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Muziek
Vergelijk hulpaanbod