Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Bewegen is belangrijk voor lichaam en geest. Helaas is dit voor veel mensen niet weggelegd door een lichamelijke beperking en/of pijnklachten. De kunst is om toch te gaan bewegen en wel op zo\'n manier dat het prettig is en energie geeft.

Hagen, beweegcoach van Solide Beweging geeft u een helpende hand door met een stapsgewijze opbouw te gaan bewegen zodat meedoen weer een vanzelfsprekendheid wordt. Hagen luistert naar u en reikt aan wat u nodig heeft. Vertrouwen en motivatie zijn belangrijke elementen om dagelijkse handelingen gemakkelijker te maken zodat u uw zelfredzaamheid versterkt.

Contactinformatie

Openingstijden

Individuele begeleiding iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Hulpaanbod

Solide Beweging

Begeleiding in beweging: door een beweegcoach krijgt u individuele begeleiding in beweging, afgestemd op uw situatie. U leert vanuit een gunstige houding te bewegen en krijgt tips om dagelijkse taken gemakkelijker te maken, ondersteund door verschillende oefeningen. Door te oefeningen wordt u...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk
Vergelijk hulpaanbod