Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Esther Smit verzorgt kleinschalige logeeropvang, dagopvang en creatieve dagbesteding (ik ben beeldend kunstenaar). Verder behoort respijtzorg (ter ontlasting van mantelzorgers) tot de mogelijkheden. Naast gewone dagbesteding, behoort creatieve dagbesteding tot de mogelijkheden. Haar atelier in de Van Hetenstraat is niet toegankelijk voor rolstoelen. 
Verder is Esther Smit PGB hulp en ambulant begeleider van mensen met een lichte verstandelijke beperking of lichamelijke handicap. Ook kan zij er voor zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen, door ondersteuning en begeleiding te bieden bij de dagelijkse verzorging, dagbesteding, boodschappen doen, administratie, computergebruik, ziekenhuisbezoek etc.  

Contactinformatie

 0570-54 64 98 06-21 83 51 16De Haarmansenk 967433HN Schalkhaar www.madebyesther.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Openingstijden

PGB Hulp is altijd maatwerk. Werktijden in onderling overleg. Prijs indicatie: € 25,= per uur

Contactpersoon

Hulpaanbod

logeeropvang

De Haarmansenk ligt in een rustige buurt. 

Contract met de gemeente

PGB Hulp

Ondersteuning op uurbasis of meer reguliere basis.

Ambulante Begeleiding

Meestal weet een PGB houder goed welke zorg hij of zij nodig heeft. In overleg wordt een plan van aanpak gemaakt. De zorg wordt altijd op maat gegeven. Zorg in Natura wordt aangeboden aan mensen met een zorgindicatie. In de gemeente Deventer wordt de aanmelding verzorgd door de diverse wijkteams van de gemeente Deventer.

Contract met de gemeente

Ambulante woonbegeleiding

Esther Smit biedt ondersteuning bij het voeren van een gestructureerde huishouding. Boodschappen doen, opruimen, administratie regelen, communicatie verzorgen met diverse instanties, hulp bij bezoeken aan arts, ziekenhuis of instanties... kortom: de begeleiding is vrij breed. PGB begeleiding of Zorg in Natura.

Regie op gestructureerd huishouden

Ondersteuning op PGB basis of in de vorm van Zorg in Natura.

Contract met de gemeente

Persoonlijke verzorging thuis

* Hulp bij aankleden * Hulp bij douchen * Hulp bij scheren * Hulp bij strijken * Hulp bij kleding passen * Hulp bij winkelen om een goede kledingkeuze te maken Hulp bij bloedprikken, diabetes prik zetten e.d.

Contract met de gemeente

Creatieve Dagbesteding

* Creatieve dagbesteding

Begeleiding naar een werkzaam bestaan

Esther Smit werkt niet met grote groepen. Eén op één begeleiding en maatwerk staan centraal. De te vinden baan, zal dus afhangen van de wensen en vaardigheden van de cliënt. Door de persoonlijke aanpak voelen ook mensen met afwijkingen in het autistisch spectrum zich snel thuis bij ons.

dagopvang

Contract met de gemeente

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Beeldende kunst
Vergelijk hulpaanbod