Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Adremo Revalidatietechniek is gespecialiseerd in maatwerkrolstoelen, speciale rolstoelbesturingen en individuele (rolstoel)aanpassingen.
Onze doelgroepen zijn met name gebruikers met veel (spastische) spanning en/of bewegingsonrust waarbij grote krachten optreden.
Met onze hoofd-voetbediening kunnen gebruikers met ernstige spastische of dyskinetische motoriek leren rijden.
Ons flexibele zitsysteem, in combinatie met ons modulair zitsysteem of in combinatie met een zitorthese, biedt gebruikers een goede zithouding zonder starre fixatie doordat het systeem de lichaamsbewegingen opvangt en begeleidt.

Contactinformatie

 0513-46 55 43Tolhûsleane 178401GA Gorredijk www.adremo.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Hulpaanbod

Rolstoelen

De Adremco handbewogen rolstoel is een makkelijk aanpasbare, sterke rolstoel met veel mogelijkheden. Leverbaar als duwrolstoel of als zelfrijder, in diverse uitvoeringen. Wanneer u er met de standaard rolstoelen niet uit komt, biedt de Adremco vaak een optimale oplossing. Kijk op onze site of informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Flexibele beensteunen

De flexibele beensteunen van Adremo geven een dynamische ondersteuning van de voeten, waardoor de houding gecorrigeerd kan worden zonder een statische positie af te dwingen.

Tororo trippelstoel volledig instelbaar

De Tororo trippelstoel van Adremo is een lichte maar sterke trippelrolstoel met veel instelmogelijkheden. Mochten er ondanks de vele standaard verstellingen toch aanpassingen nodig zijn dan kunnen we deze tegen en scherpe prijs leveren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Revalidatiehulpmiddelen

Wij maken onze revalidatiehulpmiddelen met name voor mensen met spastische en/of dyskinetische motoriek, sterke bewegingsonrust of gedragsgerelateerde zitproblematiek. Onze zitvoorzieningen bieden een goede ondersteuning in een actieve houding, kunnen eenvoudig aangepast worden aan groei of...

Hoofd-voetbesturing

Onze hoofd-voetbediening is met name bedoeld voor mensen die door dyskinesie en/of spasme onvoldoende handfunctie hebben voor het bedienen van een joystick. Wij kijken altijd naar de ( vaak zeer beperkte ) mogelijkheden van onze cliënten, en passen onze besturing daar op aan. Onvoldoende...

Hoofdbesturing

Onze hoofdbediening is met name bedoeld voor mensen die door dyskinesie en/of spasme onvoldoende handfunctie hebben voor het bedienen van een joystick. Wij kijken altijd naar de ( vaak zeer beperkte ) mogelijkheden van onze cliënten, en passen onze besturing daar op aan. Door onze jarenlange...

Flexibele ortheserolstoel

De Kyoga flexibele ortheserolstoel is een makkelijk aanpasbare, sterke rolstoel met veel mogelijkheden. De zithouding kan verzorgd worden door een orthesebouwer naar keuze. De flexibele beensteunen en/of flexibele rug zorgen er voor dat de houding niet statisch is, en de lichaamsspanningen opgevangen worden.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Hulpmiddelenleverancier
Vergelijk hulpaanbod