Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Op Maat Schalkhaar  is er voor iedereen die een leuke en afwisselende besteding 
van de dag zoekt. Of je nu van school komt of een dagje ouder wordt. Cliënten kunnen er naar eigen keus en in hun eigen tempo activiteiten doen die bij hen passen. We bieden daarnaast ook veel groepsactiviteiten met onder andere beweging, muziek en gezelligheid aan. Voor ieder wat wils! Ook is er ruimte om (sociale) vaardigheden aan te leren/te onderhouden. 

Begeleiding
Door mee te doen aan gezamenlijke activiteiten of het uitoefenen van individuele hobby’s, bezigheden en vaardigheden, worden sociale contacten onderhouden. Het voorkomt dat de persoon in een sociaal isolement terecht komt. De begeleiding geeft duidelijkheid door dagritme en weekindeling. 

Contactinformatie

 0570-67 71 48Prinses Beatrixweg 87433DB Schalkhaar www.deparabool.nl www.deparabool.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Contactpersoon

Hulpaanbod

Dagbesteding

Op basis van een individueel ondersteuningsplan, waarin rekening gehouden wordt gehouden met zorgzwaarte en individuele behoeften en wensen, ontvangt de cliƫnt ondersteuning bij dagbesteding.

Contract met de gemeente

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod