Algemene informatie

Bij Stichting de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Een veilig thuis. We hechten er waarde aan dat iedereen zich bij ons veilig, gewaardeerd en thuis voelt. Gewoon jezelf kunnen zijn; de enige manier om volledig tot je recht te komen.

De Parabool begeleidt volwassenen met een verstandelijke beperking en/of een autistische stoornis die zelfstandig wonen of dat graag zouden willen. De begeleiding vindt plaats in je eigen omgeving (ambulant), dat betekent dat een begeleider aan huis komt en zowel aan alleenstaanden als stellen of gezinnen ondersteuning biedt bij het zelfstandig wonen en alles wat daarbij komt kijken. Bij deze vorm van begeleiding maak je een afspraak met een vaste persoonlijk begeleider die bij je thuiskomt. De begeleider kan je ondersteunen bij verschillende zaken in je dagelijkse leven waar je hulp bij nodig hebt. In een ondersteuningsplan leggen jullie vast waarbij je wordt ondersteund en hoe je begeleider je helpt. 

Contract met de gemeente

Contactinformatie

 06-13 59 54 18Balderikstraat 2a7415VL Deventer www.deparabool.nl www.webshopdeparabool.nlLaatste controle: mei 2019

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Coördinatie op het ondersteuningsplan

Door middel van ambulante begeleiders wordt de cliënt thuis of op een inloophuis begeleid op basis van het ondersteuningsplan

Regie op een gestructureerd huishouden, Ambulante dienstverlening Deventer

Door middel van ambulante begeleiders wordt de cliënt thuis of op een inloophuis begeleid op basis van het persoonlijke ondersteuningsplan.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Dagactiviteitencentrum