Algemene informatie

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Op Het Groene Erf zijn we niet bang om vieze handen te krijgen. In onze tuin verbouwen we heerlijke verse (seizoensgebonden) groenten als boerenkool, prei, courgettes, sla en wortels. En fruit; zoals aardbeien, frambozen en bramen, waar we zelf heerlijke jam en siroop van maken. Ook kweken we verschillende soorten vaste planten voor uw tuin. In de herfst en de winter kloven we haardhout. Verder onderhouden we de tuinen van de andere Paraboollocaties. 

De winkel! Het middelpunt van ons erf aan de Oerdijk in Schalkhaar, is onze gezellige winkel. Daar verkopen we elke dag de verse oogst, maar ook vers brood gebakken door bakkerijen van de Parabool. Ook vind je er andere zelfgemaakte producten als schilderijen van de kleurmeesters, of zelf gemaakte ansichtkaarten.
Evenementen! We pakken twee keer per jaar extra flink uit. Namelijk in het voorjaar tijdens onze plantenmarkt en in december organiseren we een sfeervolle kerstmarkt. 
Terras! Kom eens bij ons langs en laat je verrassen door ons prachtige erf en de diversiteit aan producten in onze winkel. Op de mooie dagen hebben we het terras buiten staan, waar je een kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart kunt bestellen.

Contract met de gemeente

Contactinformatie

 0570-60 95 75Oerdijk 1087433PB Schalkhaar www.deparabool.nl www.deparabool.nlLaatste controle: mei 2019

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Dagbestedingslocatie 't Groene Erf, Schalkhaar

Op basis van een individueel ondersteuningsplan, waarin rekening gehouden wordt gehouden met zorgzwaarte en individuele behoeften en wensen, ontvangt de cliƫnt ondersteuning bij dagbesteding.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Dagactiviteitencentrum