Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Aangenaam! Wij zijn de Kleurmeesters van De Parabool. Vanuit ons atelier aan de Colmschaterstraatweg in Schalkhaar werken we dagelijks aan de meest kleurrijke en originele creaties. Met verschillende materialen zoals ecoline en acrylverf maken we in het oog springende schilderijen. Regelmatig zijn deze te bewonderen tijdens exposities bij bedrijven  in de regio én op onze eigen locaties. Ziet u een schilderij met een prachtig ontwerp, maar net niet in de kleuren van uw interieur? Geen probleem, dan maken we er één op maat. Speciaal voor u.

Originele cadeaus! U kunt ook een ander blij maken met bijvoorbeeld de (kunst)kaarten van de Kleurmeesters. Voor elke gelegenheid hebben we wel iets. En wilt u eens écht uitpakken met een origineel cadeau? Met onze bedrukte schorten, tassen, slingerkaarten, hartjes, schalen, vogelhuisjes, wijnkistjes, dienbladen, pyama’s of rompers hebt u vast succes. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende gewenste kleuren en motieven.

Contactinformatie

dagbestedingslocatie 0570-51 91 30Colmschaterstraatweg 87433PR Schalkhaar www.deparabool.nl www.deparabool.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Arbeid en dagbesteding, kleurmeesters Schalkhaar

Op basis van een individueel ondersteuningsplan, waarin rekening gehouden wordt gehouden met zorgzwaarte en individuele behoeften en wensen, ontvangt de cliƫnt ondersteuning bij dagbesteding.

Contract met de gemeente

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod