Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Tijdrovende werkzaamheden als tellen en sorteren, monteren en verpakken? Laat het gerust aan Industrieel Werk in Schalkhaar over. Al jaren besteden verschillende bedrijven uit de regio de meest uiteenlopende opdrachten aan ons uit. Van het samenstellen van besteksets, tellen en sorteren van gordijnhaken, vouwen van brochures tot het samenstellen van een mailing. We doen het toegewijd en netjes. Hoeveelheden hoeven geen probleem te zijn. In overleg kan er veel. Ideaal dus voor bedrijven en instellingen met het bekende probleem ‘werk teveel, handen te weinig’. Trouwens: ook werk van scholen, winkels en particuliere opdrachtgevers zijn in onze werkplaats in de dagactiviteitencentrum Gooijer Marke aan de Prinses Beatrixweg in Schalkhaar van harte welkom. Als u wilt kunnen we het werk bij u ophalen en natuurlijk weer op tijd bij u afleveren.

Contactinformatie

 0570-62 58 98Prinses Beatrixweg 87433DB Schalkhaar www.deparabool.nl www.deparabool.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Werken en dagbesteding industrieel werk Schalkhaar

Op basis van een individueel ondersteuningsplan, waarin rekening gehouden wordt gehouden met zorgzwaarte en individuele behoeften en wensen, ontvangt de cliƫnt ondersteuning bij dagbesteding.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod