Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Kunstwerkt Atelier is een atelier voor dagbesteding op creatieve en kunstzinnige basis in het centrum van Deventer. De nadruk ligt behalve op het ontwikkelen van creatieve en kunstzinnige vermogens ook op het ontwikkelen van sociale en praktische vaardigheden. Belangrijk hierbij is een gezellige, rustige en veilige omgeving. Kunstwerkt Atelier biedt naast dagbesteding ook ruimte aan cursussen en workshops voor particulieren en teambuilding voor bedrijven. Kunstwerkt beschikt over een expositieruimte waar geregeld tentoonstellingen gehouden worden met het werk van deelnemers.

Contactinformatie

 06-24 64 59 34 06-83 97 53 14Nieuwstraat 207411LM Deventer kunstwerkt.infoLaatste controle: april 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden

Hulpaanbod

Dagbesteding

ARToMoNDo is opgezet als plek voor dagbesteding en arbeidsactivering. Het is een kleinschalig plek waar deelnemers zich creatief en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Kunst is hierbij het middel, maar ook het doel. Ons uitgangspunt is dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. We hebben een open,...

Contract met de gemeente

Individuele begeleiding

Atelier ARToMoNDo biedt een plek voor mensen waar ze zich creatief en persoonlijk kunnen zich ontwikkelen. Het atelier heeft een breed aanbod aan kunstzinnige activiteiten: - tekenen en schilderen - mozaïek - textiele werkvormen - mandala tekenen - grafische werkvormen - beeldhouwen - keramiek...

Contract met de gemeente

Inloop Atelier

Kunstwerkt Atelier is een kleinschalig, gezellig atelier in de binnenstad van Deventer voor mensen met en zonder beperking.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod