Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie Contract met de gemeente

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Onze Wasserette Was(t)goed is gevestigd in het dagactiviteitencentrum Gooijer Marke in Schalkhaar. In het hart van onze wasserette staan grote professionele wasmachines en drogers. Zijn de wasmachines uitgedraaid, dan wordt het frisse wasgoed keurig gestreken en gevouwen. Tot slot sorteren we alles netjes en pakken we het in handige kratten zodat u het gemakkelijk mee kunt nemen.

We werken in opdracht van verschillende bedrijven in de regio, zoals kinderdagverblijven, verzorgingshuizen, hotels en restaurants. Verder doen wij de was voor een aantal Paraboollocaties.

Contactinformatie

 0570-63 32 01Prinses Beatrixweg 87433DB Schalkhaar www.deparabool.nl www.deparabool.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Arbeids- en dagbestedingslocatie Wasserette Schalkhaar

Op basis van een individueel ondersteuningsplan, waarin rekening gehouden wordt gehouden met zorgzwaarte en individuele behoeften en wensen, ontvangt de cliƫnt ondersteuning bij dagbesteding.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod