Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Menu

Carinova Woonzorg

Huize Salland

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Huize Salland is één van de acht locaties van Carinova. Carinova staat voor kwalitatief hoogwaardige zorg die op een persoonlijke manier gegeven wordt. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Daarom staan persoonlijke vrijheid en aandacht voor het individu bij ons centraal.

Huize Salland biedt 66 verzorgingsplaatsen (2-kamer appartmenten), 8 inleunappartementen (2-kamer appartementen) en 168 serviceappartementen (3-kamer appartementen), verdeeld over de complexen Residentie \'De Heerlijckheid\' en Park Gooijland. Alle appartementen zijn ruim van opzet. Op de begane grond in het hoofdgebouw bevinden zich alle algemene ruimtes, zoals de Menno Simonszaal en de serre voor allerlei activiteiten, het Grand Café met terras, de receptie, de winkel en een kapsalon. Rondom het complex ligt een parkachtige tuin waar u heerlijk kunt wandelen. In de tuin is ook nog een Fit+-circuit aanwezig, zodat u aan uw conditie kunt werken.

Al onze locaties bieden een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma. Iedereen die daar zin in heeft kan daaraan meedoen. De activiteiten variëren van een gezellig potje kaarten tot aan het bijwonen van concerten of theatervoorstellingen. Zie voor meer informatie onze website www.carinova.nl.

Contactinformatie

 0900-86 62Bloemendalsweg 57429AL Colmschate www.carinova.nlLaatste controle: november 2019

Plan route

Postadres
Postbus 6787400AR Deventer

Hulpaanbod

Dagverzorging

Zelfredzaamheid ondersteunen

Ergotherapie

De ergotherapeut onderzoekt wat u wel of niet kunt en zoekt naar de oorzaak van uw problemen. Vervolgens wordt samen met u een behandelplan gemaakt, waarbij ook verzorgers of huisgenoten betrokken kunnen worden.

Fysiotherapie

Individuele behandeling fysiotherapie fysiotherapeutisch consult: bewegingsonderzoek speciaal geschikt voor ouderen met daaruit voortkomend een advies op maat. Groepsbehandeling: valpreventietraining, fitness voor ouderen, groepsbewegingsactiviteit na CVA Advies, bijv. gebruik van (loop)hulpmiddelen, omgaan met problemen in dagelijks bewegen

Kortdurende opname

Het zorghotel biedt professionele 24-uurszorg in een comfortabele éénpersoonskamer. Naast de 24-uurs basiszorg kunt u een beroep doen op professionele behandelaars van onze organisatie. U komt in aanmerking voor opname in het zorghotel als u: 1) na een ziekenhuis- of verpleeghuisopname nog...

Logopedie

Na de aanmelding zal met u samen gezocht worden naar een geschikte dag en tijd. Tijdens de eerste zitting vindt een intake plaats en zal gestart worden met een onderzoek. Een behandelplan zal voor u worden opgesteld en met u besproken worden. Een behandeling duurt 30 minuten. Voor de afasietherapie is dit 60 minuten.

Verzorging en verpleging thuis

De verpleging/verzorging wordt bepaald door de indicatie. De eerst verantwoordelijke verzorging maakt een afspraak met u welke zorg precies gegeven zal worden. Die afspraken worden vastgelegd in uw zorgleefplan.

Zorgabonnement/alarmservice

Als u nog zelfstandig woont in de directe omgeving van een woonzorglocatie of in een aanleunwoning, dan kunt u gebruik maken van het Carinova Zorgpakket. Met het Zorgpakket heeft u thuis de garantie op goede zorg: een veilig gevoel! Met het Carinova Zorgpakket heeft u onder meer recht op: -...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorghotel Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod