Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Menu

Carinova Woonzorg

Woonzorgcentrum Park Braband

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Woonzorgcentrum Park Braband ligt in het mooie dorp Schalkhaar. Er is een winkelcentrum op 400 m afstand. Park Braband is goed te bereiken met het openbaar vervoer: de bushalte is voor de deur.

Wij hebben 37 verzorgingsplaatsen, 10 zorghotelkamers en 29 aanleunwoningen (eigendom van de Marken). Op de begane grond zijn algemene ruimtes, zoals een receptie recreatiezaal annex restaurant. Het winkeltje en de kapsalon bevinden zich op de eerste verdieping.

Wilt u met eigen ogen zien hoe u hier kunt wonen? Kom gerust eens langs! U kunt een afspraak maken met onze receptioniste.

Al onze locaties bieden een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma. Iedereen die daar zin in heeft kan daaraan meedoen. De activiteiten variëren van een gezellig potje kaarten tot aan het bijwonen van concerten of theatervoorstellingen. Zie voor meer informatie onze website www.carinova.nl.

Contactinformatie

 0570-50 29 10Wissinkhof 347433DZ Schalkhaar www.carinova.nlLaatste controle: januari 2020

Plan route

Postadres
Postbus 6787400AR Deventer

Hulpaanbod

Dagverzorging

Zelfredzaamheid ondersteunen

Ergotherapie

De ergotherapeut onderzoekt wat u wel of niet kunt en zoekt naar de oorzaak van uw problemen. Vervolgens wordt samen met u een behandelplan gemaakt, waarbij ook verzorgers of huisgenoten betrokken kunnen worden.

Fysiotherapie

Individuele behandeling fysiotherapie fysiotherapeutisch consult: bewegingsonderzoek speciaal geschikt voor ouderen met daaruit voortkomend een advies op maat. Groepsbehandeling: valpreventietraining, fitness voor ouderen, groepsbewegingsactiviteit na CVA Advies, bijv. gebruik van (loop)hulpmiddelen, omgaan met problemen in dagelijks bewegen

Logopedie

Na de aanmelding zal met u samen gezocht worden naar een geschikte dag en tijd. Tijdens de eerste zitting vindt een intake plaats en zal gestart worden met een onderzoek. Een behandelplan zal voor u worden opgesteld en met u besproken worden. Een behandeling duurt 30 minuten. Voor de afasietherapie is dit 60 minuten.

Verzorging en verpleging thuis

De verpleging/verzorging wordt bepaald door de indicatie. De eerst verantwoordelijke verzorgende maakt een afspraak met u welke zorg precies gegeven zal worden. Die afspraken worden vastgelegd in uw zorgleefplan.

Zorgabonnement/alarmservice

Als u nog zelfstandig woont in de directe omgeving van een woonzorglocatie of in een aanleunwoning, dan kunt u gebruik maken van het Carinova Zorgpakket. Met het Zorgpakket heeft u thuis de garantie op goede zorg: een veilig gevoel! Met het Carinova Zorgpakket heeft u onder meer recht op: -...

Zorghotel

Het zorghotel biedt professionele 24-uurszorg in een comfortabele éénpersoonskamer. Naast de 24-uurs basiszorg kunt u een beroep doen op professionele behandelaars van onze organisatie. U komt in aanmerking voor opname in het zorghotel als u: 1) na een ziekenhuis- of verpleeghuisopname nog...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorghotel Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod