Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Menu

Carinova Woonzorg

Woonzorgcentrum Sparrenheuvel

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Sparrenheuvel valt niet alleen op door de mooie ligging aan de rand van het bos in het landelijke dorp Diepenveen, maar ook door de ruime appartementen en zeven dagen per week meerzorg. Op Sparrenheuvel zijn 54 zorgappartementen, 4 kamers voor kortdurend verblijf en 49 aanleunwoningen (eigendom van de Marken). Op de begane grond is een restaurant waar  ook inwoners van Diepenveen een warme maaltijd kunnen gebruiken. Verder zijn er binnen Sparrenheuvel een kapsalon annex pedicureruimte en een winkeltje voor de dagelijkse behoeftes.

Net als andere locaties van Zorggroep de Leiboom biedt Sparrenheuvel een uitgebreid activiteitenprogramma, die toegankelijk zijn voor alle ouderen die in Diepenveen wonen. Wie graag mee wil doen met bijvoorbeeld ouderengymnastiek, optredens, een zangochtend, of andere gezellige of creatieve activiteiten, kan voor euro 15 per maand een entreekaart aanschaffen. Deze kaart is geldig voor alle activiteiten.

Kijkt u gerust op deze website rond of kom een keer langs om met eigen ogen te zien hoe u hier kunt wonen.

Al onze locaties bieden een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma. Iedereen die daar zin in heeft kan daaraan meedoen. De activiteiten variëren van een gezellig potje kaarten tot aan het bijwonen van concerten of theatervoorstellingen. Zie voor meer informatie onze website www.carinova.nl.

Contactinformatie

 0570-59 88 20Burg. Doffegnieslaan 2a7431BA Diepenveen www.carinova.nlLaatste controle: januari 2020

Plan route

Postadres
Postbus 6787400AR Deventer

Hulpaanbod

Dagbesteding

U wilt graag zlfstandig blijven wonen, maar extra ondersteuning en prettige contacten zijn welkom. Komt u dan eens kijken bij dagcentrum Sparrenheuvel. U kunt hier een of meerdere dagen per week de tijd gezellig en actief doorbrengen op een manier die bij u past.

Dagverzorging

 Door middel van deze activiteiten wordt de zelfredzaamheid in stand gehouden en/of vergroot.

Ergotherapie

De ergotherapeut onderzoekt wat u wel of niet kunt en zoekt naar de oorzaak van uw problemen. Vervolgens wordt samen met u een behandelplan gemaakt, waarbij ook verzorgers of huisgenoten betrokken kunnen worden.

Fysiotherapie

Individuele behandeling fysiotherapie fysiotherapeutisch consult: bewegingsonderzoek speciaal geschikt voor ouderen met daaruit voortkomend een advies op maat. Groepsbehandeling: valpreventietraining, fitness voor ouderen, groepsbewegingsactiviteit na CVA Advies, bijv. gebruik van (loop)hulpmiddelen, omgaan met problemen in dagelijks bewegen

Logopedie

Na de aanmelding zal met u samen gezocht worden naar een geschikte dag en tijd. Tijdens de eerste zitting vindt een intake plaats en zal gestart worden met een onderzoek. Een behandelplan zal voor u worden opgesteld en met u besproken worden. Een behandeling duurt 30 minuten. Voor de afasietherapie is dit 60 minuten.

Verzorging en verpleging thuis

De verpleging/verzorging wordt bepaald door de indicatie. De eerst verantwoordelijke verzorging maakt een afspraak met u welke zorg precies gegeven zal worden. Die afspraken worden vastgelegd in uw zorgleefplan.

Zorg

De kortdurend verblijf kamers bieden professionele 24-uurszorg in comfortabele éénpersoonskamers. Naast de 24-uurs basiszorg kunt u een beroep doen op professionele behandelaars van onze organisatie. U komt in aanmerking voor opname in het zorghotel als u: 1) na een ziekenhuis- of...

Zorgabonnement/alarmservice

Als u nog zelfstandig woont in de directe omgeving van een woonzorglocatie of in een aanleunwoning, dan kunt u gebruik maken van het Carinova Zorgpakket. Met het Zorgpakket heeft u thuis de garantie op goede zorg: een veilig gevoel! Met het Carinova Zorgpakket heeft u onder meer recht op: -...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod