Welkom!

DeventerWijzer legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van Deventer geregeld zijn en wijst de weg naar organisaties, laagdrempelige hulp en gezellige activiteiten in uw eigen buurt. Ook krijgt u er tips en uitleg en vindt u er informatie over regelingen en procedures.

Algemene informatie

Zorgkantoor Midden IJssel verzorgt de uitvoering van de Wet langdurige zorg (Wlz) in de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst. De Wlz regelt dat dure, onverzekerbare en langdurige zorg toegankelijk is voor iedereen die verzorging nodig heeft. Ook wordt nauw samengewerkt met gemeenten in de regio met betrekking tot de Wmo. Het zorgkantoor, dat is ondergebracht bij Eno, is er voor iedereen uit deze regio, ongeacht bij welke zorgverzekeraar iemand verzekerd is.

Contactinformatie

 0570-68 71 11 (Alg. nummer) 0570-68 74 51 (Vragen over pgb)Munsterstraat 77418EV Deventer www.zorgkantoormiddenijssel.nlLaatste controle: februari 2021

Plan route

Postadres
Postbus 1667400AD Deventer

Hulpaanbod

Zorgtoewijzing

zorgaanvrager en aanbieder bij elkaar brengen

Informatieverstrekking Wlz-zorg

Informatie en advies over de vormen van zorg binnen de Wet langdurige Zorg (Wlz): pgb en zorg in naturavormen (Intramuraal, Modulair Pakket Thuis, Volledig Pakket Thuis, Pgb)

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorgkantoor
Vergelijk hulpaanbod